Kehykset - Muodin ja laadun huippumerkit

Laaja ja korkealaatuinen mallistomme tarjoaa monipuolisia vaihtoehtoja kaikkiin tyyleihin. Osaava henkilökuntamme opastaa sinua löytämään juuri sopivat kehykset, etsitpä sitten perinteisen tyylikästä tai uusimman muodin mukaista ulkonäköä.


Linssit - Suoraan omasta työpajastamme

Käytämme laadukkaita Rodenstock -linssejä ja valmistamme tilatut silmälasit omassa työpajassamme viimeisimmän teknologian laitteistolla. Saat meiltä aina tasapainoisen kokonaisuuden, jossa kehykset toimivat linssien kanssa parhaalla mahdollisella tavalla.

Linssejä voidaan valmistaa erilaisista materiaaleista ja erilaisilla pinnotteilla käyttötarkoituksen mukaan.


Aurinkolasit - Suojaa ja tyyliä

Aurinkolasit ovat käytännöllisyyden lisäksi osa tyyliäsi. Yhdessä ammattitaitoisen henkilökuntamme kanssa löydät itsellesi sopivat aurinkolasit joko voimakkuuksilla tai ilman. Laadukkaat aurinkolasit tekevät arjestasi paremman - sopivien lasien kanssa voit harrastaa mitä vain. Muista myös lasten silmien suojaaminen UV-säteiltä aurinkolaseilla.


Piilolasit - Urheiluun ja vapaa-aikaan

Kun et halua pitää silmälaseja, ovat piilolasit oivallinen ratkaisu. Voit olla varma, että näet niin hyvin kuin mahdollista ilman että lasit ovat tiellä. Nykyaikaiset piilolasit ovat mukavat, huolettomat ja turvalliset. Värillisillä linsseillä muutat ulkonäköäsi aivan uudella tavalla.

Website Built with Kopage
← Get yours now